Contact  0722.990.442

Ingrijirea pielii

Cremă de noapte USANA cu efect de netezire

Energizați la maximum somnul dumneavoastră de frumusețe!  Această cremă bogată promovează o piele hidratată, radiantă, cu un amestec luxuriant de extracte naturale din plante și peptide pute..

190.00lei

Crema de zi protectoare USANA

Cremă de zi protectoare Protejează și hidratează, conferind pielii un aspect sănătos.Apărați-vă pieleaÎncepeți frumos fiecare zi, protejându-vă pielea împotriva principalei cauze de îmbătrânir..

175.00lei

Ser vitalizant USANA

Susține procesele naturale de reînnoire ale pielii dumneavoastră, pentru o întinerire notabilă a aspectului pieliiReduce dramatic apariția liniilor și ridurilor fine, precum și pierderea vizibilă a el..

220.00lei

Esență de hidratare contur de ochi

Deschideți ochii și radiați! Ca produs principal în cadrul rutinei dumneavoastră, această formulă ușoară dar ultra-hidratantă încorporează o combinație de peptide puternice, ulei de avocado, extr..

200.00lei

Lotiune tonica USANA purifianta

Loțiune de zi protectoareProtejează și hidratează, conferind pielii un aspect sănătosÎntâmpinați ziua cu încredere!! Începeți frumos fiecare zi, protejându-vă pielea împotriva principalei cauze d..

105.00lei

Spuma cremoasa de curatare USANA

Creează o spumă bogată care ridică murdăria și substanțele uleioase.Spumați și obțineți o piele splendidă Acest agent de curățare cremos creează o spumă bogată care ridică murdăria și substanțele..

90.00lei

Lapte de curățare USANA

Îndepărtează murdăria și impuritățile printr-o acțiune blândă.ncepeți de pe un loc curat  Îndepărtați cu blândețe murdăria și impuritățile fără a deposeda pielea de umezeala ei naturală, cu ..

90.00lei

Mască USANA cu efect de hidratare

Acest tratament de înfrumusețare somptuos, care se poate face acasă, oferă pielii tale hidratare intensă pentru a dezvălui un aspect tineresc și radiant. Prezintă Complexul nostru exclusiv Celavive, d..

100.00lei

Gel de noapte USANA cu efect de netezire

Promovează hidratarea pentru un efect de creștere a consistenței și un aspect tânăr!O pauză importantă pentru frumusețe Formula acestui gel ușor vă îmbogățește pielea cu extracte naturale din pla..

190.00lei

Lotiune de zi protectoare

Protejează și hidratează, conferind pielii un aspect sănătos!Începeți frumos fiecare zi, protejându-vă pielea împotriva principalei cauze de îmbătrânire prematură a pielii. Această loțiune ușoară prot..

175.00lei

Pachet Celavive™ (ten uscat/sensibil)

Pachet Celavive™ (ten uscat/sensibil)   Scoate la iveală luminozitatea naturală a tenului tău cu acest regim complet de îngrijire a pielii de la Celavive™.   Mai multe informaț..

899.00lei

Pachet Celavive™ (ten mixt/gras) USANA

Pachet Celavive™ (ten mixt/gras) Scoate la iveală luminozitatea naturală a tenului tău cu acest regim complet de îngrijire a pielii de la Celavive™.Mai multe informațiiSusține capacitatea na..

899.00lei

Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)