Contact  0722.990.442
Sunati pentru un discount de pana la 20%

Ingrijirea pielii

Crema de noapte regeneratoare Celavive

Crema de noapte regeneratoare CelaviveProdus USANA pentru îngrijirea pielii! Energizați la maximum somnul dumneavoastră de frumusețe!  Această cremă bogată promovează o piele hidratată, rad..

211.00lei

Crema de zi protectoare Celavive

Cremă de zi protectoare Celavive   Protejează și hidratează, conferind pielii un aspect sănătos. Apărați-vă pielea. Începeți frumos fiecare zi, protejându-vă pielea împotriva principalei cauz..

194.00lei

Masca scrub exfolianta Celavive

Masca scrub exfolianta CelaviveDescoperă masca scrub exfolianta Celavive cu amestec Botanic Olivol Această formulă pe bază de scrub, cu acțiune dublă, exfoliază delicat datorită cărbunilor care comba..

155.00lei

Ser vitalizant Celavive

Susține procesele naturale de reînnoire ale pielii dumneavoastră, pentru o întinerire notabilă a aspectului pieliiReduce dramatic apariția liniilor și ridurilor fine, precum și pierderea vizibilă a el..

244.00lei

Crema pentru cearcane hidratanta Celavive

Crema pentru cearcane hidratanta CelaviveDeschideți ochii și radiați! Ca produs principal în cadrul rutinei dumneavoastră, această formulă ușoară dar ultra-hidratantă încorporează o combinație de..

222.00lei

Lotiune tonica purifianta Celavive

Lotiune tonica purifianta CelaviveHidratează-te, creează strălucire și promovează o piele cu aspect sănătos cu ajutorul lotiunii tonice purifiante Celavive®. Un pas esențial după curățare, folosirea l..

116.00lei

Spuma cremoasa de curatare Celavive

Spuma cremoasa de curatare CelaviveCreează o spumă bogată care ridică murdăria și substanțele uleioase.   Spumați și obțineți o piele splendidă Acest agent de curățare cremos creează o spu..

99.00lei

Lapte de curatare delicat Celavive

Laptele de curatare delicat Celavive Îndepărtează murdăria și impuritățile printr-o acțiune blândă.   Îndepărtați cu blândețe murdăria și impuritățile fără a deposeda pielea de umezeala ei..

99.00lei

Masca cu efect de Lifting Celavive

Masca cu efect de Lifting Celavive Bucura-te de acest tratament de înfrumusețare somptuos cu ajutorul mastii cu efect de lifting USANA, tratament care se poate face acasă, oferă pielii tale hidratare..

111.00lei

Gel de noapte hidratant Celavive

Gel de noapte hidratant CelavivePromovează hidratarea pentru un efect de creștere a consistenței și un aspect tânăr! O pauză importantă pentru frumusețe Formula acestui gel ușor vă îmbogățește p..

211.00lei

Lotiune de zi protectoare Celavive

Lotiune de zi protectoare CelaviveProtejează și hidratează, oferind pielii un aspect sănătos!   Începeți frumos fiecare zi, protejându-vă pielea împotriva principalei cauze de îmbătrânire prema..

194.00lei

Pachet Celavive (pentru un ten uscat/sensibil)

Pachet Celavive (pentru un ten uscat/sensibil)   Scoate la iveală luminozitatea naturală a tenului tău cu acest regim complet de îngrijire a pielii de la Celavive™.   Susține capacitat..

1,086.00lei986.00lei

Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)


DESCRIERE

USANA oferă o gamă largă de produse și pachete pentru îngrijirea pielii, creată pentru a satisface nevoile de protecție și îngrijirea pielii. Produsele si pachetele USANA se prezintă sub formă creme de noapte USANA cu efect de netezire a pielii, gel de noapte USANA cu efect de netezire a pielii, creme de zi USANA protectoare pentru ten uscat, sensibil , mixt sau gras.

Tot în categoria de îngrijirea pielii intră și serul vitalizant USANA, loțiunea de zi protectoare USANA.

O alta gamă de produse USANA pentru îngrijirea pielii e formată din:

- esență de hidratare contur ochi USANA

- loțiune de curățat Usana

- spumă de curățat USANA

- lapte de curățat USANA

Pachetele Celavive USANA si pachetele Celavive Be Beautiful USANA de îngrijire a pielii sunt realizate  pentru diferite tipuri de ten:

- ten uscat / sensibil

- ten mixt / gras