Contact  0722.990.442

Suplimente alimentare USANA

Healthpack USANA

Healthpack Usana Sănătatea ta, într-o abordare simplăProdusul conţine 56 pliculeţe.HealthPak™ USANA este destinat să fie soluția cea mai potrivită din punct de vedere al sănătății și convenienței..

438.90lei425.00lei

CellSentials USANA - vitamine, antioxidanti si minerale

CellSentials USANA - antioxidanti si mineraleProdusul conţine Core Minerals şi Vita-Antioxidant .Core Minerals și Vita-Antioxidant acționează împreună pentru a susține o sănătate de fier. De acee..

283.36lei275.00lei

Supliment alimentar cu Vitamine si Minerale Esentiale

Supliment alimentar cu Vitamine si Minerale Esentiale Produsul conţine 112 tablete.Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal.INGREDIENTE: citrat de magneziu, citrat de calciu, agent de în..

99.99lei96.50lei

Supliment alimentar cu vitamine si antioxidanti - Vita Antioxidant

Supliment alimentar cu vitamine si antioxidanti - Vita Antioxidant Produsul conţine 112 tablete. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidative.   INGREDIENTE: Agent d..

199.98lei194.00lei

Vitamine esentiale pentru copii si adolescenti - Body Rox

Vitamine esentiale pentru copii si adolescenti - Body RoxProdusul conţine 56 tablete.Ați avut grijă ca copiii dumneavoastră să își ia vitaminele când erau mici. Nu încetați să le furnizați nutrie..

122.21lei118.00lei

Probiotic

ProbioticProbioticul USANA conține o combinație de bacterii. Aceste tulpini bacteriene au fost selectate atent pentru a supraviețui în mediul dur din stomac. Se garantează că acest produs va rămâ..

144.30lei140.00lei

Supliment alimentar pentru imunitate - Proflavanol C100

Supliment alimentar pentru imunitate - Proflavanol C100 cu vitamina c și extract de semințe de struguriProdusul conţine 56 tablete. INGREDIENTE: agent de încărcare (celuloză microcristalină), p..

214.50lei204.00lei

Supliment alimentar Calciu, Magneziu si Vitamina D

Supliment alimentar Calciu, Magneziu si Vitamina DProdusul conţine 112 tablete. Magneziul și vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos. INGREDIENTE: Citrat de magneziu, carbonat ..

122.21lei118.00lei

Supliment alimentar cu Omega 3 - Biomega

Supliment alimentar cu Omega 3 - BiomegaProdusul conţine 56 capsule.Acizii grași Omega-3 joacă un rol important în multe sisteme ale organismului care contribuie la o sănătate optimă. USANA BiOme..

155.54lei150.00lei

Supliment alimentar sanatatea articulatiilor si oaselor - Procosa

Supliment alimentar pentru sanatatea articulatiilor si oaselor - ProcosaProdusul conţine 86 tablete.INGREDIENTE: COMPLEX PROCOSA INCELLIGENCE™ [CLORHIDRAT DE GLUCOZAMINĂ, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE TURMER..

181.50lei174.00lei

Hepasil DTX - pentru un ficat sanatos

Hepasil DTX - pentru un ficat sanatosProdusul conţine 84 tablete.SUPLIMENT ALIMENTAR INGREDIENTE: agent de încărcare (celuloză microcristalină), extract de schisandra, (schisandra chinenisis), extrac..

199.98lei194.00lei

Pachet suplimente alimentare - Be Healthy Pack (28 zile)

EU Be Healthy PackPachet pentru 28 de zile care conține Cellsentials®, USANA® Probiotic, Proflavanol®, USANA BiOmega® și Procosa®.Pachetul Be Healthy pentru transformare în 28 de zile a fost..

943.00lei850.00lei

Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)


DESCRIERE

Suplimentele alimentare USANA

au fost create pentru a hrăni, proteja și reînnoi celulele corpului dumneavoastră, fapt ce conduce  la un trai longeviv sănătos.


Suplimentele alimentare Usana sunt recunoscute pentru conținutul nutrițional de vitamine, minerale, și antioxidanți. Corpul dumneavoastră are nevoie zilnic de acest cocktail de nutrienți pentru a vă menține organismul într-o formă deosebită.


Usana a conceput un complex de suplimente alimentare cu scopul de hrăni celulele corpului. CellSentials, HealthPack și restul suplimentelor alimentare USANA asigură organismului dumneavoastră necesarul pentru o sănătate optimă, necesarul pentru producerea de oxidanți mult mai puternici necesari în eradicarea radicalilor liberi.


Tehnologia patentată InCellingence indică celulelor corpului să intensifice procesul natural de curățare a organismului prin eliminarea și reciclarea mitocondriilor deteriorate, fapt ce permite celulelor tale să funcționeze mai eficient în procesul de producere a energiei.


Descopera acum produsele din categoria Suplimente alimentare USANA.