Contact  0722.990.442
Sunati pentru un discount de pana la 20%

Suplimente alimentare USANA

Healthpack USANA

Healthpack Usana Sănătatea ta, într-o abordare simplăProdusul conţine 56 pliculeţe.HealthPak™ USANA este destinat să fie soluția cea mai potrivită din punct de vedere al sănătății și convenienței..

438.90lei425.00lei

Shake de Ciocolată - Nutrimeal Usana

Shake de Ciocolată - Nutrimeal Usana   Un shake nutritiv și convenabil, pe cât de sănătos, pe atât de delicios.   Fiecare porție de Dutch Chocolate Nutrimeal (ciocolată olandeză) furnize..

155.00lei

Shake de Vanilie - Nutrimeal Usana

Shake de Vanilie - Nutrimeal Usana Un shake nutritiv și convenabil, pe cât de sănătos, pe atât de delicios. Fiecare porție de French Vanilla Nutrimeal (vanilie franțuzească) furnizează 15 grame de s..

155.00lei

Supliment alimentar pentru imunitate - Proflavanol C200

Supliment alimentar pentru imunitate - Proflavanol C200Diferența USANA Această formulă unică îi oferă corpului tău o protecție antioxidantă avansată și sprijină un sistem imunitar echilibrat. Folosind..

220.00lei

Vitamina D - USANA

Vitamina DDiferența USANA Lunile reci de iarnă vin cu mai puțin timp petrecut sub soare și cu pierderea unor nutrienți valoroși pentru o mineralizare și creștere normale a oaselor. Indiferent de perio..

85.00lei

CellSentials USANA - vitamine, antioxidanti si minerale

CellSentials USANA - antioxidanti si mineraleProdusul conţine Core Minerals şi Vita-Antioxidant .Core Minerals și Vita-Antioxidant acționează împreună pentru a susține o sănătate de fier. De acee..

283.36lei275.00lei

Supliment alimentar cu Vitamine si Minerale Esentiale

Supliment alimentar cu Vitamine si Minerale Esentiale Produsul conţine 112 tablete.Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal.INGREDIENTE: citrat de magneziu, citrat de calciu, agent de în..

99.99lei96.50lei

Supliment alimentar cu vitamine si antioxidanti - Vita Antioxidant

Supliment alimentar cu vitamine si antioxidanti - Vita Antioxidant Produsul conţine 112 tablete. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidative.   INGREDIENTE: Agent d..

199.98lei194.00lei

Body Rox - Vitamine esentiale pentru copii si adolescenti

Body Rox - Vitamine esentiale pentru copii si adolescentiProdusul conţine 56 tablete.Ați avut grijă ca copiii dumneavoastră să își ia vitaminele când erau mici. Nu încetați să le furnizați nutrie..

135.00lei130.00lei

Probiotic

ProbioticProbioticul USANA conține o combinație de bacterii. Aceste tulpini bacteriene au fost selectate atent pentru a supraviețui în mediul dur din stomac. Se garantează că acest produs va rămâ..

144.30lei140.00lei

Supliment alimentar pentru imunitate - Proflavanol C100

Supliment alimentar pentru imunitate - Proflavanol C100 cu vitamina c și extract de semințe de struguriProdusul conţine 56 tablete. INGREDIENTE: agent de încărcare (celuloză microcristalină), p..

214.50lei204.00lei

Supliment alimentar Calciu, Magneziu si Vitamina D

Supliment alimentar Calciu, Magneziu si Vitamina DProdusul conţine 112 tablete. Magneziul și vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos. INGREDIENTE: Citrat de magneziu, carbonat ..

122.21lei118.00lei

Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)


DESCRIERE

Suplimentele alimentare USANA

au fost create pentru a hrăni, proteja și reînnoi celulele corpului dumneavoastră, fapt ce conduce  la un trai longeviv sănătos.


Suplimentele alimentare Usana sunt recunoscute pentru conținutul nutrițional de vitamine, minerale, și antioxidanți. Corpul dumneavoastră are nevoie zilnic de acest cocktail de nutrienți pentru a vă menține organismul într-o formă deosebită.


Usana a conceput un complex de suplimente alimentare cu scopul de hrăni celulele corpului. CellSentials, HealthPack și restul suplimentelor alimentare USANA asigură organismului dumneavoastră necesarul pentru o sănătate optimă, necesarul pentru producerea de oxidanți mult mai puternici necesari în eradicarea radicalilor liberi.


Tehnologia patentată InCellingence indică celulelor corpului să intensifice procesul natural de curățare a organismului prin eliminarea și reciclarea mitocondriilor deteriorate, fapt ce permite celulelor tale să funcționeze mai eficient în procesul de producere a energiei.


Descopera acum produsele din categoria Suplimente alimentare USANA.