Contact  0722.990.442
Sunati pentru un discount de pana la 20%

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare site corpsanatos.ro

 

Navigare pe acest site implica din partea uitilizatorilor acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Ciurea N.Ionel PFA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

·         OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

·         OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

·         Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

·         Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

Ciurea N.Ionel PFA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul corpsanatos.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al firmei proprietara a site-ului in cauza. Intregul continut al site-ului corpsanatos.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Ciurea N.Ionel PFA și USANA Health Sciences  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Ciurea N.Ionel PFA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Domeniul corpsanatos.ro este detinut de catre Ciurea N.Ionel PFA . Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Imaginile produselor sunt cu drepturi de autor ale USANA Health Sciences și sunt utilizate cu permisiunea lor.

Preturile produselor prezentate pe site de Ciurea N.Ionel PFA pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Cititi cu atentie aceste conditii inainte de a utiliza web-site-ul corpsanatos.ro. Utilizarea acestui web site confirma faptul ca acceptati tacit termenii si conditiile scrise mai jos.
Toate paginile site-ului www.corpsanatos.ro , codurile HTML precum si controalele Active X detinute de acest web site sunt proprietatea firmei Ciurea N.Ionel PFA.


Transportul produselor comandate prin site-ul corpsanatos.ro se realizează prin firme de curierat rapid.
Costurile de transport sunt de aprox. 20 ron, în aria de acoperire a curierilor..

Metode de plată acceptate pe site-ul www.corpsanatos.ro:

·         Online cu card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

·         Ramburs (cash) la livrarea coletului


Conditii de utilizare
Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de Ciurea N.Ionel PFA. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC  Ciurea N.Ionel PFA, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.
Datele si informatiile sunt prezentate in cadrul website-ului au titlu informativ. Ciurea N.Ionel PFA isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.
Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.
Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise de acordul de utilizare este interzisa.
Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.


Informatii de livrare

Termen de livrare de la emiterea facturii: 5 - 7 zile lucratoare.

Taxa de transport fixa: 29 lei.Disclaimer
Rezultatele individuale pot varia și nu sunt garantate. Imaginile produselor sunt cu drepturi de autor ale USANA Health Sciences și sunt utilizate cu permisiunea lor. Aceste produse nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de utilizare. Materialul prezentat aici este informațional și nu este destinat doar ca o solicitare de a vinde produse. corpsanatos.ro este distribuitor independent USANA.
Ciurea N.Ionel PFA nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site, orice schimbare putand fi facuta de catre proprietarul site-ului fara anunt in prealabil. Ciurea N.Ionel PFA nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, dar va proceda la modificarea acestora in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor interesati.

Legile aplicabile
Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

 

Contact
Ciurea N.Ionel PFA publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciilor prezent pe site, vizitatorii sau clientii permit sa fie contactati prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Ciurea N.Ionel PFA de a contacta vizitatorii site-ului.
Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de emailuri sau notificari adresate catre Ciurea N.Ionel PFA, se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil, consideranduse astfel ca clientul consimte primirea notificarilor din partea  persoanei juridice Ciurea N.Ionel PFA in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin email sau prin anunturi pe site.

Alerte prin email
Daca un utilizator doreste sa se aboneze la alertele, noutatile sau promotiile Ciurea N.Ionel PFA vom solicita informatii de contact cum ar fi, nume si adresa de email. Toate alertele ofera posibilitatea de dezabonare online pentru fiecare email primit. In unele cazuri  vor fi  solicitate utilizatorului informatii demografice optionale si de interes personal, utilizate pentru a realiza un continut personalizat pe interesele clientului.

Optiunea de dezabonare

in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostrum, utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona folosind linkul de dezabonare, continut in email / online, sau printr-un mesaj electronic transmis prin e-mail. Clientul poate anunta in orice moment Ciurea N.Ionel PFA pentru a-si exprima dorinta de modificare a acordului emis in privinta primirii de notificari din partea posesorului site-ului corpsanatos.ro.

Newsletterele Ciurea N.Ionel PFA sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Colectarea si folosirea informatiilor
Informatiile vor fi prelucrate de catre Ciurea N.Ionel PFA in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

·         oferirea de produse si/sau servicii

·         procesarea cererilor sau comenzilor

·         facturare

·         solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor

·         realizarea studiilor de piata, de produs, marketing si promovarea produselor si serviciilor

·         contactarea (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Ciurea N.Ionel PFA sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere sa nu fiti contactat in acest sens)

·         oferirea unor eventuale reduceri sau beneficii


Distributia si utilizarea informatiilor. Politica de confidentialitate
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului detinut de Ciurea N.Ionel PFA sunt protejate in conditiile legii 677/2001.
Ciurea N.Ionel PFA nu va distribui, vinde sau inchiria sub nici o forma informatiile persoanelor incluse in bazele noastre de date decat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare. Informatiile trimise catre Ciurea N.Ionel PFA pot fi accesate doar de personalul care administreaza bazele noastre de date si alte persoane autorizate din cadrul companiilor partenere care implementeaza efectiv campaniile de e-mail/direct marketing. Exceptie face situatia in care accesarea/vizualizarea este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
Ciurea N.Ionel PFA poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume, versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite pentru a imbunatati serviciile oferite utilizatorilor sau cu scop statistic.
Ciurea N.Ionel PFA nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Cookies
Site-ul Ciurea N.Ionel PFA foloseste cookie-uri; acestea reprezinta date stocate pe hardul utilizatorului continand informatii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor. De exemplu, prin introducerea unui cookie va fi suficient ca un utilizator sa se logheze pe site decat o singura data cu parola, castigand astfel timp pe parcursul navigarii pe pagina noastra. Daca utilizatorul rejecteaza un cookie poate sa utilizeze in continuare site-ul Ciurea N.Ionel PFA. Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor utilizatorilor nostri pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru.

Frauda
Ciurea N.Ionel PFA nu solicita clientilor sau utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, fax, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Exceptie fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre Ciurea N.Ionel PFA a numarului de cont, respectiv a bancii clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi.
Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. Ciurea N.Ionel PFA declina orice responsabilitate, in situatia in care un client este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este sau reprezinta interesele Ciurea N.Ionel PFA. Clientul ne va informa asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
Comunicarile realizate de catre Ciurea N.Ionel PFA prin mijloace electronice de comunicare contin datele de identificare complete si conforme sau legaturi catre acestea.
Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului si continutului acestuia. Ciurea N.Ionel PFA isi rezerva dreptul de a sesiza autoritatile cu privire la persoanele care au intreprins actiuni in urmatoarele scopuri:

·         de a accesa datele de orice tip ale altui client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda

·         de a altera sau de a modifica continutul site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Ciurea N.Ionel PFA catre clientii sai

·         de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul

·         de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc catre client cand acesta nu este destinatarul legitim


Legaturile spre alte site-uri
De pe acest site, legaturile spre alte site-uri sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul www.corpsanatos.ro Ciurea N.Ionel PFA nu a analizat, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, Ciurea N.Ionel PFA nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

Produse si servicii
Ciurea N.Ionel PFA poate publica pe site informatii despre produse, servicii sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Ciurea N.Ionel PFA poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor clienti.
Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul clientului nefiind transferata in conturile Ciurea N.Ionel PFA.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor sau serviciilor disponibile pe site (texte, imagini prezentari video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Ciurea N.Ionel PFA, acestea fiind cu titlu de prezentare. In descrierea produselor si serviciilor, Ciurea N.Ionel PFA isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Calitate si garantii
Fiecare produs comercializat de Ciurea N.Ionel PFA beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Toate bunurile comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs comercializat de Ciurea N.Ionel PFA beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare client persoana fizica poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.
Ciurea N.Ionel PFA nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs disponibil spre achizitionare pe site.

Returnarea produselor
Clienti Ciurea N.Ionel PFA, persoane fizice, pot returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

·         coletele prezinta deteriorari severe

·         produsele au fost livrate / facturat gresit

·         produsele prezinta defecte de fabricatie

·         Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" (conf. O.G. 130/2000 art.2 lit.e, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta)

Clientul este obligat sa notifice Ciurea N.Ionel PFA intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor Clientului care a notificat Ciurea N.Ionel PFA ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar Ciurea N.Ionel PFA considerand cererea nefondata/invalida.
Clientul Ciurea N.Ionel PFA nu poate returna produsele achizitionate si/sau nu poate pretinde oricare alte daune/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

·         in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit

·         in cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare

·         in cazul in care se returneaza un produs, acesta nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. In cazul in care clientul care a returnat un produs, iar Ciurea N.Ionel PFA nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitat de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/expediere vor fi suportate de catre client.

Forta majora si cazul fortuit
Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru ne-executarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca ne-executarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune/interese.
Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

Litigii
Prin vizitarea/vizualizarea site-ului sau al oricarui continut trimis de catre Ciurea N.Ionel PFA clientilor prin accesare sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc), acesta se declara de acord cu prezentele "Termeni si conditii".
Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre client si Ciurea N.Ionel PFA se va rezolva pe cale amiabila.
Ciurea N.Ionel PFA nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
Orice conflict va fi solutionat de instantele competente din localitatea in care se afla sediul firmei Ciurea N.Ionel PFA.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Limitarea responsabilitatilor
Ciurea N.Ionel PFA, furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi.

Dispozitii finale
Ciurea N.Ionel PFA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului sau structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul fara notificare prealabila a clientului.
Ciurea N.Ionel PFA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de catre administratorul siteului.
Ciurea N.Ionel PFA isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.