Contact  0722.990.442
Sunati pentru un discount de pana la 20%

Despre USANA

Despre USANA


Piatra de temelie a Companiei USANA Health Sci­ences a fost pusă în 1992, acum mai bine de 25 de ani... Acesta este un lucru extraordinar, deoarece longevitatea noastră în industria wellness ne-a oferit o mare deschidere către public, având un cuvânt impor­tant de spus și o influență decisivă la nivel mondial în acest domeniu.

Toate acestea ne dau o încredere de neînvins în a trăi via­ța în felul dorit de noi, profitând din plin de produsele ex­cepționale ale companiei, produse ce favorizează o sănă­tate optimă.


Dumneavoastră sunteți prioritatea noastră absolută și noi putem dovedi acest lucru zilnic. Cum? Concentrân­du-ne pe ceea ce este cu adevărat important.

La USANA, atât în interior, cât și în exterior, totul strălucește și totul este excelență, în spatele expe­rienței noastre existând substanță și conținut. Avem linii de producție avansate, propria echipă de oameni de știință și de cercetare deasemenea, un plan de afaceri premiat de foarte multe ori de-a lungul anilor. Produsele noas­tre de nutriție îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, câștigând în fiecare an zeci de premii.

Nu vă spunem toate acestea pentru a ne lăuda, ci pen­tru că performanțele noastre ne recomandă.


Probabil vă întrebați ce alte lucruri am făcut pentru a merita toate aceste elogii. E ușor de răspuns. La baza întreprinderii, avem un om de știință autentic, și nu un consorțiu mare de oameni de afaceri.

Fondatorul nostru, Myron Wentz, Ph.D., este un mi­crobiolog și imunolog de renume internațional, care a făcut o muncă de pionierat în diagnosticarea bolilor virale, începând cu anul 1974, când a fondat Gull La­boratories. Printre succesele sale cele mai mari, la vremea respectivă, se numără introducerea pe piață a primului test de di­agnosticare a  virusului Epsein-Barr, cunoscut mai bine sub numele de virusul care provoacă mononucleoza.

Așa cum domnul Wentz nu a urmărit neapărat succe­sul său în această industrie de teste virale, el a continuat să își concentreze viața pe atingerea unui vis – un vis păstrat încă din adolescența sa, atunci când tatăl său și-a pierdut viața în urma unei boli necruțătoare de ini­mă la numai 57 de ani.Din acel moment crucial în existența sa, domnul Wentz a decis să-și îndeplinească marele vis, acela de a crea o lume fără durere și fără suferință, o lume fără boală. Ast­fel, a fondat Compania USANA Health Sciences pen­tru a le oferi oamenilor din întreaga lume suplimentele cele mai perfecționate, produse pe bază științifică.


Iată de ce USANA și-a stabilit ca obiectiv crearea unor produse de calitate superioară. Acesta este de altfel mo­tivul pentru care în cadrul companiei cerințele primor­diale sunt: calitatea produselor, rigurozitatea procese­lor de fabricație și cercetarea susținută. Să adăugăm la toate acestea angajamentul nostru pentru inovarea continuă a produselor, vizând mereu excelența.