Contact  0722.990.442
Sunati pentru un discount de pana la 20%

Standardul USANA

Standardul USANA

Industria de suplimente se bucură de multe ori de un spațiu mare de manevră. Ținând cont de faptul că FDA-ul nu supune suplimentele la același standard de calitate asemenea celui aflat în vigoare în industria far­maceutică, multe produse nu sunt ceea ce producătorii lor pretind a fi. Potrivit standardului USANA, acest nivel de calitate este total nesatisfăcător.

NSF International certifică bunele noastre practici de fabricație. În plus, produsele USANA respectă stan­dardele riguroase impuse de Informed-Choice și HFL Sport Science. Mai mult decât atât, e garantat că ceea ce este scris pe etichetă se găsește cu exactitate în com­poziția produsului.


Și asta nu e tot. Datorită respectării standardelor de ca­litate superioară, suntem supuși inspecțiilor periodice efectuate la fabrica noastră de către mai multe agenții guvernamentale. Pentru a vă asigura că produsele noas­tre sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde de fabricație, inspectorii acestor agenții ne cer respectarea strictă a anumitor proceduri și întocmirea documente­lor necesare care să indice calitatea.

De exemplu, pentru a putea oferi produsele USANA clienților și distribuitorilor canadieni, USANA a ade­rat la standardele stabilite de către Direcția Canadiană pentru Produse Naturale de Sănătate (DPSN), care reglementează vânzarea acestora în această țară.

DPSN se asigură că noile produsele sunt sigure, efici­ente și de o bună calitate.

În Australia, de ani de zile, USANA este supusă reguli­lor stricte ale TGA (Australian Therapeutic Goods Ad­ministration). Și mai mult decât atât, USANA aderă la un program riguros de asigurare a calității prin fabri­carea suplimentelor sale nutriționale conform normelor GMP farmaceutice din Statele Unite ale Americii.


Și de ce să ne oprim aici? În 2011, USANA a mers mai departe prin obținerea unei certificări FDA cu ti­tlul de producător de medicamente. Dar cum compa­nia se supune în mod voluntar, de ani de zile, la aceste standarde, ea nu a trebuit să-și mai schimbe procesele de fabricare în conformitate cu revizuirea ulterioară a FDA-ului. Acestă nouă certificare le dă pur și simplu atestarea oficială.

USANA este membru al Sindicatului Național al Suplimentelor alimentare din Franța, SYNADIET.

Profesioniștii din acest domeniu (90%) sunt membri ai acestei organizații structurată și foarte influentă, care le apără interesele în fața autorităților franceze și euro­pene, oferindu-le, totodată, sprijin în aplicarea regula­mentelor.

Pe de o parte, asociația valorizează suplimentele ali­mentare și rolul lor ca parte integrantă a unui stil de viață sănătos, iar pe de altă parte, mai presus de toate, le permite profesioniștilor din acest sector de activitate să lucreze în mod armonios în interesul tuturor. Aceas­tă cooperare garantează seriozitatea și credibilitatea USANA pe piața franceză.

Întrebați-vă acum ce se întâmplă cu toate celelalte com­panii de suplimente. Respectă aceleași criterii și stan­darde de calitate? Cine știe! Singura certitudine este că cele mai multe dintre ele sunt supuse unor standarde mai puțin stricte precum cele impuse de FDA cu privi­re la suplimente nutriționale.


Și chiar dacă puține companii pot spune că își fabrică produsele în instalații înregistrate FDA, majoritatea încredințează responsabilitatea fabricării unui furnizor independent. USANA se distinge și aici prin asumarea responsabilității de fabricare a suplimentelor sale de ca­litate superioară în propriile instalații. Uzina USANA este foarte avansată din punct de vedere tehnologic și este situată în Salt Lake City, Utah, SUA. Procedeele noastre de fabricație sunt garanția angajamentului USANA de a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate.