Contact  0722.990.442
Sunati pentru un discount de pana la 20%

Tehnologia REVOLUȚIONARĂ InCelligenceTM

Tehnologia REVOLUȚIONARĂ InCelligenceTM


Misiunea USANA este aceea de a crea cea mai sănătoasă familie de pe planetă. Poate pare un obiectiv înalt, dar USANA se bazează pe știință și re­alizează cu pasiune tot ceea ce își propune. Și o dove­dește în fiecare zi.

Luați ca exemplu ultimul nostru progres inovator. După ani de cercetări, echipa noastră de oameni de ști­ință de clasă mondială a deschis calea următoarei ere în evoluția nutriției bazate pe știință: tehnologia InCelli­gence USANA.

Tehnologia REVOLUȚIONARĂ InCelligenceTM, în stadiu de brevet, utilizează amestecuri puternice de nutrienți care activează capacitatea celulelor de a func­ționa optim.

Folosind un proces natural numit semnalizare celulară, se utilizează inteligența celulară înnăscută. Și dacă sună remarcabil, este și mai bine, pentru că exact așa este.


Celulele sunt inteligente. Și ele vorbesc unele cu altele, tot timpul. Chiar și fără să observați, semnalele celulare mențin expansiunea și contracția musculară, umplerea plămânilor cu aer și furnizează energia care vă propul­sează în activitățile zilnice.

Oamenii de știință de la USANA au identificat o serie de substanțe nutritive care se pot alătura „conversației” dintre celulele dumneavoastră. Aceste mesaje activează abilitățile naturale de protecție și reînnoire a celulelor, ceea ce le face mai rezistente.

Doar USANA poate livra tehnologia InCelligenceTM avansată pentru a dezlănțui capacitatea de neegalat a organismului de a personaliza sănătatea înfloritoare din interior.